Vindir er et lite foretak som kort fortalt driver med web & IT og sånt. Såpass lite at det består bare av meg, Christer Olsen, som også startet det i slutten av 2017. Jeg er utdannet dataingeniør med spesialisering innen webutvikling og -design, og har en stor lidenskap for det meste av teknologi!

Målet med foretaket er å hjelpe bedrifter med å oppnå mer! Dette gjør jeg ved å levere brukervennlige og moderne webløsninger, gjennom en smidig prosess som er fri for byråkrati og unødvendigheter. Bedriftshverdagen på nett kan være vanskelig og tidkrevende, men den trenger ikke å være det for deg!

Jeg holder til i Bodø, men leverer løsninger og tjenester over hele landet (og utlandet). Så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat - vi finner nok raskt ut om jeg er rett person for å levere nettop din hjemmeside/webløsning! Kontaktinformasjon finner du nederst på siden, eventuelt her.

Avslutningsvisvis om du ønsker å lese mer om mine tekniske ferdigheter kan du ta en titt på min komprimerte online-CV her.

Christer Olsen - Innehaver av Vindir